El-installatør heroshot

Varmepumper

Ønsker du at sænke dit varmeforbrug? Så kan en Bosch varmepumpe eller Panasonic varmepumpe være det rette valg for dig. Varmepumper er et rigtig godt alternativ til de traditionelle varmeanlæg, som elvarme og oliefyr. Vi hjælper gerne med installation og reparation af din varmepumpe i Nordsjælland.

Ring til os i dag på telefon 24 89 34 94 eller udfyld vores kontaktformular og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Panasonic varmepumpe

Det specielle ved Panasonic varmepumper er, at de er udviklet til klimaet i de nordlige lande. Deres varmepumper er designet i et design, så de passer til enhver ejendom. Det er derfor nemt at finde en Panasonic varmepumpe, der passer til dit hjem. Panasonic har både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, og de giver altid 5 års garanti på deres varmepumper.

Bosch varmepumpe

Vi sælger også varmepumper fra mærket Bosch. Bosch er en meget anerkendt producent af varmepumper og er på Energistyrelsens officielle Varmepumpeliste. Hvis du vælger en Boschvarmepumpe, er du sikret en miljøvenlig og økonomisk løsning.

El-installatør heroshot

Reparation af varmepumpe i Nordsjælland

Vi er specialister i installation og reparation af varmepumper i Nordsjælland og omegn. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har en stor viden om de forskellige varmepumper, der findes på markedet. Vores store viden betyder, at vi kan rådgive dig i, hvilken varmepumpeløsning, der passer bedst til din ejendom.

Bestil din varmepumpe til Nordsjælland og omegn

Søger du et firma, der kan udføre reparation af din varmepumpe i Nordsjælland, eller installere en Panasonic eller Bosch varmepumpe i din ejendom, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til tlf. 24 89 34 94 eller udfyld vores kontaktformular. Vores medarbejdere står klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig i, hvilken varmepumpe, der er den rette til din ejendom.

WM Allintech Group bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK