Reparation heroshot

El-arbejde for det offentlige

Hvad enten el-installationerne skal laves, vedligeholdes eller optimeres i de offentlige bygninger, kan der være meget at tage stilling til. Vi har mange års erfaring med en lang række offentlige institutioner og kan derfor sikre, at hele projektet kommer til at forløbe som planlagt.

Tag derfor os med på råd hvis I står og skal have lavet el-arbejde. Kontakt os ved at skrive lidt om opgaven herunder i kontaktformularen eller ring til os på telefon 24 89 34 94.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Netværk af faste offentlige kunder

De mange års erfaring i branchen med en lang række opgaver hos forskellige offentlige institutioner har gjort, at vi ved hvad der skal til for et succesfuldt samarbejde.

Når I vælger os som samarbejdspartner er I garanteret en seriøs og professionel samarbejdspartner.

Offentlige sidekick

Dygtige fagfolk og højt serviceniveau

Hos os er fundamentet vores dygtige, veluddannede og erfarne medarbejdere. Dette er jeres garanti for at opgaven bliver løst til den aftalte tid, til den aftalte pris. Vi kommer naturligvis altid som aftalt og har fokus på at levere en kundeservice på højt niveau.

Rådgivning og tilbud

Mangler jeres offentlige arbejdsplads en autoriseret el-installatør eller elektriker? Så ring til os på telefon 24 89 34 94 eller skriv til os ved at bruge kontaktformularen her på siden.

Vi tager gerne en snak med jer omkring, hvordan vi bedst muligt kan løse jeres opgave. Og så giver vi naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

WM Allintech Group bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK