El-installatør heroshot

Elektriker Lyngby og elektriker Frederiksværk

Elektriker Lyngby eller Elektriker Frederiksværk. Har du brug for en elinstallatør, så kontakt KMG-EL. Vi dækker hele Nordsjælland, fra Lyngby til Frederiksværk. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vores dygtige medarbejdere står klar til at servicere dig. Vi udfører alle former for el-installationer for både virksomheder, boligforeninger, private og offentlige institutioner.

Søger du elektriker Frederiksværk, Lyngby eller omegn? Kontakt os på telefon 24 89 34 94 eller udfyld vores kontaktformular.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få en professionel elektriker til Frederiksværk og omegn

Vores medarbejdere er uddannede, og de er alle meget dygtige med en stor faglig viden. Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk, og vi leverer altid til den aftalte tid. Vi ønsker at skabe det resultat, som vores kunder ønsker. Vi går derfor meget op i at forstå vores kunders ønsker, inden vi udfører vores arbejde. Vi er medlem af Installatørernes Organisations garantiordning, TEKNIQ, der sikrer dig, at vores arbejde bliver udført korrekt. Vores afdeling ligger i Virum, men vi arbejder også som elektriker Lyngby, Frederiksværk og hele området omkring.

Vi udfører store som små opgaver

Vi har stor erfaring med at løse et bredt udvalg af elektrikeropgaver. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi besidder den nødvendige viden, til at kunne vejlede vores kunder i at vælge den rette løsning. Hos KMG-EL udfører vi blandt andet følgende opgaver:

  • El-tjek og El-eftersyn
  • Lysinstallationer
  • Installation af klimaanlæg
  • Videoovervågning og alarm
  • Dørtelefon
  • Installation af elektriske produkter i dit hjem
  • Installation af brandanlæg
  • Dataløsninger

Få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os og bestil din elektriker Lyngby eller Frederiksværk på telefon 24 89 34 94 og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave. Hvis det omhandler en større opgave, tilbyder vi at komme ud til Frederiksværk eller Lyngby og besigtige opgaven, inden at vi udarbejder en pris. Vi sender gerne en elektriker ud til Lyngby, Frederiksværk og omegn. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om KMG-EL

Det er altafgørende for os at udføre håndværksmæssigt korrekt arbejde. Men vi lægger næsten lige så stor vægt på, at det skal være både tilfredsstillende og nemt at være kunde hos os. Vi vil således gå langt for at sikre, at både det udførte arbejde samt vores rådgivning og service foregår gnidningsløst og professionelt. Vi har ti års erfaring med at udføre opgaver inden for fabriksinstallationer, husinstallationer samt installationer i offentlige bygninger. Vi har derudover stor erfaring med at fungere som bygherrerådgiver. Kort sagt, kan vi hjælpe dig med så godt som alle opgaver inden for elfaget.

WM Allintech Group bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK