elektriker-fredensborg heroshot

Elektriker Fredensborg & elektriker Slangerup

Når du skal have udført en elektrikeropgave, så kontakt os og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi løser alle typer af elektrikeropgaver for private og erhverv i Fredensborg, Slangerup og omegn. Vi har mange års erfaring fra branchen og løser alt fra små husinstallationer til fabriksinstallationer.

Kontakt din elektriker nær Fredensborg og Slangerup på telefon 24 89 34 94.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionelt elektrikerarbejde

Vi arbejder for at gøre det nemt for dig at være kunde hos os. Det er vores fokusområder at levere professionel rådgivning, service og et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde hver gang. Denne fokus på vores kunder har gjort, at vi gennem årene har opbygget en masse faste kunder, som ringer til os, når de skal bruge en elektriker Slangerup eller elektriker Fredensborg. Kontakt os på telefon 24 89 34 94 for et uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning, der er din garanti mod fejl og mangler.

Hos os følger vi løbende med i den teknologiske udvikling, så vi kan levere de nyeste løsninger og systemer til dig som kunde.

Vores elektrikeropgaver

Vi løser en lang række forskellige opgaver for vores kunder. Her er en liste over nogle af de elektrikeropgaver, vi løser:

  • Opsætning af stikkontakter
  • Energioptimering af boliger og bygning
  • Opsætning af videoovervågning
  • Ventilationsopgaver
  • LED-lysinstallationer
  • Butikslys
  • Installation af porttelefonanlæg
  • Vuggestuealarmer
  • Adgangskontrol
  • Og mange flere

Kontakt os for at høre mere om vores kompetencer, og de opgaver vi løser indenfor elektrikerområdet.

Bestil en elektriker Fredensborg og elektriker Slangerup her

Har du en elektrikeropgave, du skal have løst, så kontakt os for en snak om dit projekt eller opgave. Vi står altid til rådighed med vejledning, og vi giver altid gerne en uforpligtende pris på opgaver. Ring til os på telefon 24 89 34 94.

Om os

Vi har udført opgaver inden for husinstallation, fabriksinstallationer samt installationer i offentlige bygninger igennem 10 år. Derudover har vi omfattende erfaring med at fungere som bygherrerådgiver. Det altafgørende fokus hos os er selvfølgelig at udføre håndværksmæssigt korrekt arbejde, men derudover lægger vi også vægt på, at det altid skal være nemt at være kunde hos os. Vi går således langt for at sikre, at både service, rådgivning og det udførte arbejde foregår gnidningsløst og professionelt.

WM Allintech Group bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK