El-installatør heroshot

Elektriker Allerød og elektriker Hørsholm - samt Kokkedal

Leder du efter en elektriker til Allerød, Hørsholm eller Kokkedal? KMG-EL er en professionel elektriker og el-installatør i Nordsjælland. Vi løser opgaver for både private, virksomheder, boligorganisationer og offentlige institutioner. Vi har over 10 års erfaring, og vi kan løse alle elektrikeropgaver, store som små. Hvis du vælger KMG-EL til at udføre din opgave, er du sikret en høj service og et solidt kvalitetshåndværk.

Ring til tlf. 24 89 34 94 i dag og få et godt tilbud på en elektriker i Hørsholm, Allerød, Kokkedal eller omegn.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionelt elektrikerarbejde til tiden

Vores elektrikere er alle meget kompetente inden for deres felt, og vi leverer altid vores arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid. Vores store viden inden for feltet betyder, at vi kan rådgive vores kunder i, hvilken løsning, der er den bedste for den pågældende opgave. Vi har vores kunder i centrum, og vi forventningsafstemmer derfor altid med vores kunder, inden vi påbegynder en opgave. På den måde sikrer vi, at kunden får det ønskede resultat. Af denne grund har vi en stor base af kunder i Allerød, Hørsholm og omegn.

Vi løser alle elektrikeropgaver

Hos KMG-EL udfører vi en bred vifte af opgaver inden for el-installatør faget. Vi holder til dagligt til i Virum, men vi udfører elektrikeropgaver i hele Nordsjælland. Vores dygtige elektrikere kan blandt hjælpe med følgende opgaver:

  • Varmepumper
  • Belysning
  • Brandsikring
  • Kraftinstallationer
  • Aircondition
  • Dørtelefoner
  • Videoovervågning
  • Alarmer
  • Husinstallationer
  • Butiksinstallationer

Få et tilbud på elektriker Hørsholm, Allerød og omegn

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en elektriker i Hørsholm, Allerød m.fl? Så kontakt os på telefon 24 89 34 94 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du kan også udfylde vores kontaktformular - så kontakter vi dig, når vi har modtaget din henvendelse.

Om KMG-EL

Vores vigtigste fokus er at udføre håndværksmæssigt korrekt arbejde. Men vi går næsten lige så højt op i at det skal være nemt og tilfredsstillende at være kunde hos os. Vi går langt for at sikre os, at både det udførte arbejde samt vores rådgivning og service foregår både professionelt og gnidningsløst. Igennem 10 år har vi udført opgaver inden for fabriksinstallationer, husinstallationer samt installationer i offentlige bygninger. Vi har ligeledes omfattende erfaring med at fungere som bygherrerådgiver. Kort sagt, kan vi udføre så godt som alle opgaver inden for elektrikerfaget.

WM Allintech Group bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK